Recensies en Reacties

 
 
 
 
 
 
 
3 berichten.
Richard Richard uit Den Helder schreef op 29 maart 2022 om 15:04
Beste Maaike, Bij het eerste gesprek wist ik al dat je iets moois en nuttigs in handen had. Een mooi boekje om in een ongedwongen sfeer met je gezin te praten over PTSS-problematiek. Ik vind het moedig en mooi hoe je dit boekje hebt vormgegeven. Een echte aanrader!! En ik hoop dat veel scholen en bibliotheken hier ook in meegaan!!
Bjorn Bjorn uit Hoogeveen schreef op 24 maart 2022 om 13:30
Beste Maaaike, naast dat ik de film mocht maken vanuit Stichting Veteranen in Aktie, ben ik in mijn privé situatie zelf ook ontzettend blij met het boekje ! Het geeft mijn kinderen zelf en ik met mijn kinderen de mogelijkheid om op een simpele en veilige manier te communiceren over PTSS. Dit geeft mijn rol als vader een positieve ondersteuning en geeft me zelfvertrouwen. Bedankt Maaike !
Joost Joost schreef op 10 maart 2022 om 17:55
Als trotse vader doe ik er alles aan om mijn dochter een geweldig leven te geven. Toen ik het boek las en me realiseerde welke impact PTSS op een gezin heeft moest ik slikken. Dit boek heeft een enorm krachtige boodschap en kan zoveel mensen, en vooral ook kinderen, helpen dat ik zo ontzettend blij ben dat ik de schrijfster heb mogen ontmoeten. Ook voor mensen die niet met PTSS in aanraking zijn gekomen is het een aanrader!